2023-2024 Ara Transfer Dönemi: Barcelona, Atletico Paranaense'nin Genç Yeteneği Vitor Roque'yi 40 Milyon Euroya Transfer Etti

Spor Haberleri 02 Şubat 2024 19:33

2023-2024 Ara Transfer Dönemi: Barcelona, Atletico Paranaense'nin Genç Yeteneği Vitor Roque'yi 40 Milyon Euroya Transfer Etti

Barcelona, kış döneminde Atletico Paranaense'nin Brezilyalı forveti Vitor Roque'yi transfer ederek en flaş transferlerden birine imza attı. Katalan ekibi, 18 yaşındaki oyuncu için 40 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transferin en pahalı ismi oldu.

Ara transfer döneminde en yüksek bonservis bedellerinden birini ödeyen diğer takımlar arasında ise Galatasaray'dan Sacha Boey de bulunuyor. Fransız sağ bek, Bayern Münih'e 30 milyon euro karşılığında transfer oldu.

2023-2024 ara transfer döneminin en pahalı 10 transferi arasında yer alan diğer oyuncular ise şu şekilde:

Marcos Leonardo (Benfica) - 18 milyon euro

Arthur Vermeeren (Atletico Madrid) - 18 milyon euro

Lucas Beraldo (PSG) - 20 milyon euro

Gabriel Moscardo (PSG) - 20 milyon euro

Adam Wharton (Crystal Palace) - 21,10 milyon euro

Renan Lodi (Al-Hilal) - 23 milyon euro

Eljif Elmas (Leipzig) - 24 milyon euro

Radu Dragusin (Tottenham) - 25 milyon euro

Sacha Boey (Bayern Münih) - 30 milyon euro

Vitor Roque (Barcelona) - 40 milyon euro

Bu transferler, futbol dünyasının güncel değerlerine bağlı olarak gerçekleşti ve kulüpler arasında rekabeti gösterdi. Barcelona'nın Vitor Roque transferi, genç bir yetenek için ödenen yüksek miktara rağmen gelecekte büyük bir yatırım olarak görülüyor.

Bu ara transfer dönemi, futbol dünyasının önde gelen takımlarının genç yetenekleri kaçırmamak için büyük çaba sarfettiği bir dönem olarak hatırlanacak.

Benzer Haberler